Ton (PD0FOX) geeft lezing over Radioverbindingen vanuit Gao (Mali) tijdens zijn Verenigde Naties missie

Ton (PD0FOX) geeft lezing over Radioverbindingen vanuit Gao (Mali) tijdens zijn Verenigde Naties missie

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 01/03/2018
00:00

Categorieën Geen Categorieën


Op Donderdag 1 maart 2018 zal Ton (PD0FOX) een lezing verzorgen over de radioverbindingen, die hij maakte tijdens zijn missie voor de Verenigde Naties in Gao (Mali).

Hierbij zal hij ingaan op zijn (on)mogelijkheden, die hij heeft benut voor het veelvuldig maken van radioverbindingen richting Nederland.

Gesproken zal worden over de mogelijkheden, die hij heeft benut voor het plaatsen/maken van antennes en het maken van verbindingen met de voorhanden zijnde mogelijkheden ter plaatse.

Gezien het feit, dat meerdere amateurs in Nederland “Fox” hebben gesproken in Mali een lezing om niet te missen!

De avond is voor iedereen toegankelijk, ook niet-leden zijn van harte welkom om deze lezing bij te wonen en de sfeer te proeven van onze afdeling.

Alle informatie is na te lezen op onze website www.pi4gac.nl

De lezing wordt  gehouden in ons onderkomen bij de Scouting APV Gorinchem. Deze is gevestigd aan de Sportlaan 4 in Gorinchem. De aanvang van de lezing is 20.30 uur.

Wij hebben voor bezoekers een inpraat station QRV staan op de Gorinchemse Stadsrepeater (PI2GOR), die is te ontvangen op FM 430.0125 MHz (shift +1.6 MHz) met CTCSS-toon van 88.5Hz. (Meer info: www.pi2gor.nl ).

Namens de evenementen commissie van de VERON Afdeling 16 in Gorinchem, graag tot donderdag de 1e   maart 2018 om 20.30 uur in Gorinchem


Reageren is niet mogelijk.