Beveiligen antennes tegen blikseminslagen.

Beveiligen antennes tegen blikseminslagen.

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 07/09/2017
20:00 - 22:00

Locatie
Scouting AVP

Categorieën


Op donderdag 07 september 2017 zal een lezing worden verzorgd door Johan Hofland, medewerker van Van der Heide Bliksembeveiliging omtrent het beveiligen van (zend)antennes. Tijdens deze avond zal worden ingegaan op de juiste manier van bliksem beveiligen en de (on)waarheden omtrent bliksemafleiding. Over dit item wordt immers veelvuldig gesproken op de amateurbanden, maar een eensluidende mening houdt men er doorgaans niet op na, gezien het feit, dat ieder een eigen mening en ervaring heeft met betrekking tot juist beveiligen van de antenne.

Johan zal op de meest uiteenlopende vragen antwoord kunnen geven om u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven hoe uw antenne zo optimaal mogelijk te beveiligen is tegen blikseminslagen.De avond is voor iedereen toegankelijk, ook niet-leden zijn van harte welkom om deze lezing bij te wonen en de sfeer te proeven van onze afdeling.

De lezing wordt ditmaal gehouden in het onderkomen van de Scouting AVP aan de Sportlaan 4 in Gorinchem. De aanvang van de lezing is 20.00 uur.

Wij hebben voor bezoekers een inpraat station QRV staan op de Gorinchemse Stadsrepeater (PI2GOR), die is te ontvangen op FM 430.0125 MHz (shift +1.6 MHz) met CTCSS-toon van 88.5Hz. (Meer info: www.pi2gor.nl ).

Daarnaast zal een tweede inpraat station QRV staan op onze regio-repeater PI1GOR, die is te ontvangen op FM 438.275 (Shift -7.6 MHz) met CTCSS-toon van 88.5 Hz.


Reageren is niet mogelijk.