“Niet storen A.U.B.”

“Niet storen A.U.B.”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 07/03/2019
20:30 - 23:00

Locatie
Scouting AVP

Categorieën


Op donderdag 7 maart 2019 zullen Casper Janse (PA1CJ) en Koos Sportel (PA3BJV) een lezing geven onder de titel “Niet Storen A.U.B.”

Hierbij wordt ingegaan op storingsbronnen, die wij in onze hobby – helaas – veelvuldig tegenkomen in de vorm van schakelende voedingen, PLC apparatuur, LED verlichting, inverter apparatuur van zonnepanelen en nog veel meer storingsbronnen, die wij dagelijks tegenkomen op de amateurbanden.

Hierbij wordt ingegaan op de vraag, hoe dit te voorkomen (indien mogelijk) of te elimineren.

Kortom een lezing, die enorm interessant is voor ons als radiozendamateur.

Het clubgebouw zal geopend zijn omstreeks 19.00 uur, zodat u een kopje koffie, fris of andere dranken kunt kopen tegen de clubprijs van € 1,- per consumptie.

Ook na de lezing is er voldoende ruimte voor een praatje en een drankje om ervaringen uit te wisselen over techniek of andere zaken.

De lezing wordt  gehouden in ons onderkomen bij de Scouting APV Gorinchem. Deze is gevestigd aan de Sportlaan 4 in Gorinchem.

De aanvang van de lezing is 20.30 uur.

De avonden zijn voor iedereen toegankelijk, ook niet-leden zijn van harte welkom om deze lezing bij te wonen en de sfeer te proeven van onze afdeling.

Alle informatie is na te lezen op onze website www.pi4gac.nl

Wij hebben voor bezoekers een inpraat station QRV staan op de Gorinchemse Stadsrepeater (PI2GOR), die is te ontvangen op FM 430.0125 MHz (shift +1.6 MHz) met CTCSS-toon van 88.5Hz. (Meer info: www.pi2gor.nl ).

Namens de evenementen commissie van de Gorinchemse Amateurclub (PI4GAC), Wees welkom en graag tot donderdag de 7e maart 2019 vanaf +-  19.00 uur in Gorinchem


Reageren is niet mogelijk.