Nieuwjaarsvossenjacht

Nieuwjaarsvossenjacht

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 20/01/2019
10:30 - 13:30

Categorieën


Op zondag 20 januari 2019 zal de Gorinchemse Amateur Club (PI4GAC) zijn Nieuwjaarsvos 2019 weer in de lucht zetten.

Omstreeks 10.30 uur zal de vos op 2 meter in de lucht worden gezet, waarna het peilevenement begint.

De frequentie van de vos zal enige dagen voor de peiling worden bekend gemaakt op de website van de Ronde van Gorinchem, te vinden op www.rondevangorkum.nl

De vos zal worden opgesteld in een omtrek van 15 km rondom Gorinchem, waarbij een extra moeilijkheid is ingebakken, omdat Gorinchem in een rivierrijk gebied ligt en men dus goed op dient te letten aan welke kant van de rivier(en) de vos zal worden opgesteld.

Om 11.00 uur zullen de ronde leiders van de Ronde van Gorinchem (PI4GAC) de normale (wekelijkse) ronde presenteren op FM 145.350 MHz, waarbij de lopende zaken zullen worden besproken,  die leven in de omgeving Gorinchem.

Daarnaast zal er uiteraard ruim aandacht worden geschonken aan het overbrengen van je nieuwjaarsgroet, die je zelf kunt uitzenden op FM 145.350 MHz. Meld u dus in op de band of luister mee in één van onze streams op internet.

De beschikbare streams  op teamspeak zijn:

– PI4GAC : ts.pi4gac.nl / Pass: PI4GAC
– Zendamateur.nu : ts.zendamateur.nu:9988 / GEEN wachtwoord vereist
– RFDX club: teamspeak.rfdxonline.com / GEEN wachtwoord vereist

Daarnaast zal de audio stream ook worden aangeboden via de website www.rondevangorkum.nl. Druk hierbij op de knop STREAM om de livestream via YouTube te volgen.

Namens de evenementen commissie van de Gorinchemse Amateur Club Afdeling 16, graag tot zondag de 20e  januari 2019 omstreeks 10.30 uur in de omgeving van Gorinchem


Reageren is niet mogelijk.