Ruud Kerstens geeft lezing over o.a. de DVMEGA en gebruik van hotspots voor DMR & System Fusion (C4FM) (vervallen)

Ruud Kerstens geeft lezing over o.a. de DVMEGA en gebruik van hotspots voor DMR & System Fusion (C4FM) (vervallen)

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 02/04/2020
20:00 - 22:30

Locatie
Scouting AVP

Categorieën


Deze lezing is in verband met het corona virus vervallen.

 

Op donderdag 02 april 2020 zal Ruud Kerstens een lezing komen geven over o.a. de bekende DVMEGA en het gebruik van hotspots voor DMR & System Fusion (C4FM)

Hierbij zal worden ingegaan op de werking van de hotspot(s), welke operating systemen kunnen worden gebruikt en hoe de verschillende hotspots te configureren.

DMR en System Fusion zijn sinds enkele jaren ZEER geliefde modulatievormen, zeker gezien het feit, dat betrekkelijk eenvoudig een internationale verbinding kan worden gemaakt in digitaal signaal, waarbij condities niet van belang zijn.

Deze avond wordt gehouden in ons onderkomen bij de Scouting APV Gorinchem. Deze is gevestigd aan de Sportlaan 4 in Gorinchem.

Donateur worden van PI4GAC?

De avonden zijn voor iedereen toegankelijk, ook niet-leden zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen en de sfeer te proeven van onze afdeling.

Mocht u zich thuis voelen en vaker langs willen komen hebben wij de mogelijkheid tot donateurschap voor een bedrag van € 12,50 / jaar.

Dit om kosten te voldoen, die gemaakt worden voor het organiseren van de maandelijkse clubavonden en het ondersteunen van de kas.

Alle informatie is na te lezen op onze website www.pi4gac.nl

Wij hebben voor bezoekers een inpraat station QRV staan op de Gorinchemse Stadsrepeater (PI2GOR), die is te ontvangen op FM 430.0125 MHz (shift +1.6 MHz) met CTCSS-toon van 88.5Hz. (Meer info: www.pi2gor.nl ).

Namens de evenementen commissie van de Gorinchemse Amateurclub (PI4GAC), graag tot donderdag de 2e april 2020 om 20.00 uur in Gorinchem

Reageren is niet mogelijk.