Veldweekend afdeling A16

Veldweekend afdeling A16

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 30/05/2019 - 02/06/2019
Hele dag

Categorieën


Organisatie van het veldweekend (lang weekend tijdens Hemelvaartsdag en dagen erna) is in volle gang. Hiervoor zijn inmiddels concrete afspraken gemaakt bij camping “De Koekkoek” in Tienhoven, waar Johan en Gert al eens hebben gestaan. Dit is een enorm grote camping, waar binnen onze beleving ruim voldoende mogelijkheden zijn om met antennes te experimenten en een gezellige tijd met elkaar te hebben.

Het is de bedoeling dat een ieder zichzelf aanmeld bij de camping waarbij je vermeld dat je deelnemer bent van het veldweekend van de zendamateur club Veron A16

Het zou prettig zijn om wanneer je je hebt aangemeld bij de camping, dat wil doorgeven via het mail adres evenementen@pi4gac.nl

Tijdens deze periode is het voor niet-campeerders ook mogelijk om te overnachten in de tegenoverliggende Bed & Breakfast.

Hiervoor zullen nog diverse convo’s worden rondgestuurd en ook zullen wij hier veelvuldig op terugkomen tijdens de Ronde van Gorinchem, die wekelijks wordt gedraaid op FM145.350 MHz om 11.00 uur.


Reageren is niet mogelijk.