PI4GAC Velddagen 2019

PI4GAC Velddagen 2019

Beste leden en belangstellenden,

Zoals ieder jaar zullen we in 2019 ook een veldweekend organiseren.  Ter oriëntatie zijn een aantal leden van de evenementen commissie vandaag wezen kijken bij Camping Cafe de Koekoek in Tienhoven.

Deze camping ligt aan de Lek in de uiterwaarden en is ongeveer anderhalf kilometer lang en heeft veel ruimte om antenne’s te plaatsen.

We hebben met de beheerder besproken dat wij gedurende het Hemelvaartsweekend gebruik willen maken van de faciliteiten op deze camping.

De  velddagen zijn in principe van donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni. Doordat u het beste zelf uw boeking bij de camping kunt doen, bent u vrij eerder daar aan te komen of later dan deze geplande dagen weer weg te gaan. Gelieve bij de boeking wel te vermelden dat u komt voor de velddagen van PI4GAC. Dan wordt u naar het goede veld verwezen.

Voor verdere informatie en boeking kunt u kijken op de website van de camping.   http://www.campingdekoekoek.nl/

Er is ons een apart veld toegewezen bijna aan het einde van de camping vlak bij een nieuw toilet gebouw. We hebben hier voldoende ruimte om antennes te bouwen, er is zelfs door een van de leden van de evenementencommissie geopperd om een full size 160 meter antenne te maken en die gedurende de velddagen daar uit te proberen.

Helaas is er op deze camping geen verhuur accommodatie aanwezig. Echter, op loopafstand van de camping is een eenvoudige B&B gesitueerd waar je voor vanaf € 25,00 PP PN kunt overnachten, eventueel met ontbijt. Ook hier moet u zelf de reservering regelen als u er gebruik van wil maken.

Voor mensen die daar gebruik van willen maken raden wij aan om zo spoedig mogelijk contact te zoeken met de B&B om een en ander te reserveren, er is rond die tijd ook een fiets vierdaagse in die buurt waardoor het best druk zal zijn bij de B&B.

De B&B is alleen bereikbaar per telefoon: Het Uilennest, Logies en Ontbijt, Theo en Nel de Vroome, telefoon 0183-602194.

Mensen die op de velddagen willen komen kijken en daar niet blijven slapen zijn aan de camping een kleine vergoeding verschuldigd. De tarieven staan op de website.

https://www.campingdekoekoek.nl/tarieven-per-dag-zonder-overnachting/

Er zijn verder nog geen vaste plannen gemaakt over de indeling van het weekend maar binnen afzienbare tijd zal er meer informatie beschikbaar zijn op de website www.pi4gac.nl, we houden U hiervan per mail op de hoogte.

————————————————————————————————————–

Reageren is niet mogelijk.